Het team van Klima-Comp

Wie zijn wij

Eduard Meulenberg

Eduard Meulenberg

Klima-Comp is opgericht door Eduard Meulenberg. Na een elektrotechnische opleiding is hij de klimaattechniek “ingerold” en 10 jaar werkzaam geweest als inregeltechnicus. In 1994 aanvankelijk begonnen als eenmanszaak vanuit huis is Klima-Comp doorgegroeid tot een B.V. (2008) en sindsdien gehuisvest in een bedrijfsverzamelgebouw in Delft. In Eduard vindt u een sparringpartner voor ontwerpberekeningen (gebouwsimulatie) voor comfortabele gebouwen, maar uiteraard ook een relatief eenvoudige warmteverliesberekening maken we graag.

Wilma Meulenberg

Wilma Meulenberg

Sinds 2008 is ook Wilma Meulenberg (echtgenote) in dienst van de B.V. Hoofdzakelijk voor de administratieve werkzaamheden, maar ook voor de gebouwinvoer van een appartementen- of kantoorgebouw draait zij haar hand niet om. Eerder heeft zij administratief werk gedaan bij het Ministerie van Defensie en heeft zij jarenlang in de kinderopvang gewerkt.

Milou Meulenberg

Milou Meulenberg

Daarnaast is Milou Meulenberg (dochter) sinds 2016 bij ons komen werken. Na een opleiding als interieurstylist op het HMC in Rotterdam, waar zij zich het tekenen met CAD-systemen heeft eigengemaakt, werkt zij drie dagen per week bij Klima-Comp, waar zij zich vooral bezighoudt met het overzetten van (complexe) gebouwen naar de rekenprogramma’s. De twee andere dagen van de week is zij te vinden in een modewinkel eveneens in Delft.

Sponsoring

Klima-Comp vindt het belangrijk om maatschappelijke doelen mede te ondersteunen. Zo zijn wij al sinds de oprichting (shirt)sponsor van korfbalvereniging DES in Delft. Ook ondersteunen wij onder andere het zorgvervoer voor GGZ Delfland met een sticker op de bus en het Reinier de Graaf Ziekenhuis met kleurboeken op de kinderafdelingen.